Σήμερα τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018 στο Μαρούσι

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2017 και την ανάδειξή τους σε «θεσμό», ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και η εταιρεία NOUFIO διοργανώνουν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018, στο πλαίσιο του Hellas PHARM 2018. 

Η τελετή απονομής των αριστείων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στις 19:00, στη διάρκεια του Hellas PHARM, στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας, θα λειτουργήσει μικτό σχήμα με συνδυασμό Επιτροπής Αξιολόγησης και ψηφοφορίας φαρμακοποιών μέσω internet, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επισκεφθούν το σχετικό site.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: Ο Κόσμος του Φαρμακείου, DailyPharmaNews, HEALTHMAG, HEALTHWeb, ONMED.GR, PHARMACY TODAY, Ιατρονέα, Υγεία 360ο, Farmakopoioi, PharmaTeam, Pharmacorner

Share