Αποκριάτικη γιορτή για τους αθλητές των Special Olympics στο Μαρούσι

Μια ιδιαίτερη αποκριάτικη εκδήλωση για τους αθλητές των Special Olympics πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο των Special Olympics, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης. Παρών στη γιορτή ήταν ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους υπογραμμίζοντας: «Με όλες μας τις δυνάμεις είμαστε σταθερά κοντά σας και σας συγχαίρουμε που μας κάνετε υπερήφανους με τις επιτυχίες σας, που δοξάζουν την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο. Σας τιμούμε και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σας προσφέρουμε όλα όσα σας αξίζουν».

Σε χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Special Olympics πρέσβης επί τιμή, Διονύσιος Κοδέλλας, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη συμπαράσταση, η οποία, όπως τόνισε, «είναι διαχρονική» και έδωσε τις ευχές του στους παριστάμενους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ στη συνέχεια οι παριστάμενοι ξεφάντωσαν στους ρυθμούς της Αποκριάς.

Στην εκδήλωση παρέστη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γεώργιος Βασιλειάδης, καθώς, επίσης, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Αμαρουσίου, Ρένα Χαλιώτη, το μέλος του Δ.Σ. Μαγιόρκα Τριανταφύλλου, καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι των Special Olympics.

Share