Αναβάλλονται για τον Σεπτέμβρη οι θεατρικές παραστάσεις ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Οι θεατρικές παραστάσεις «Γκόλφω» και «Η Αυλή των Θαυμάτων», από τις θεατρικές ομάδες ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, μεταφέρονται για τον Σεπτέμβριο 2018, μετά από σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν προσεχώς. Οι παραπάνω εκδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Ιουνίου και το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, αντίστοιχα, στην αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης».

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί πάντως η εκδήλωση με τίτλο «Δρώμενα Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού», την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.

Περιγραφή εκδήλωσης:

Δρώμενα Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού

Ημερομηνία: Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Χώρος: 4ο Δημοτικό Σχολείο (Σωρού 72)

Ώρα έναρξης παρουσίασης τμημάτων παιδιών ηλικίας 8-13 ετών: 17:00

«Ο Γαντοφορεμένος»

Ένας διαφορετικός ξένος εμφανίζεται σε κάποιο χωριό, αλλά κανείς δεν ρωτά να μάθει το όνομά του. Του δίνουν το προσωνύμιο γαντοφορεμένος γιατί φοράει πάντοτε στα χέρια του δύο μακριά γάντια. Σε αυτά τα γάντια εστιάζουν όλοι και καλπάζει η φαντασία τους. Άλλοτε τον υπερεκτιμούν και τον θαυμάζουν και άλλοτε τον φοβούνται και τους τρομάζει μέχρι που αποκαλύπτεται ποιος είναι πραγματικά και έτσι καταρρέει κάθε μορφής προκατάληψη που είχαν γι΄ αυτόν.

Διδασκαλία: Αφροδίτη Κορέτση

Ώρα έναρξης παρουσίασης τμημάτων παιδιών ηλικίας 4-7 ετών: 18:15

«Σκιάχτρο σκιάχτρο είσαι εδώ;»

Ένα τρομακτικό σκιάχτρο αποτρέπει τα παιδιά και τα πουλιά να πλησιάσουν το μποστάνι που φυλάει, σκορπώντας φόβο με την παρουσία του. Μέχρι που… καταλαβαίνει πόσο άχαρος και μοναχικός είναι ο ρόλος του μπαμπούλα και μεταλλάσσεται σε έναν ανοιχτόκαρδο σύντροφο των παιδιών, που απολαμβάνει μαζί τους τις χαρές της ζωής.

Διδασκαλία: Αφροδίτη Κορέτση

 

Share