Γρίφοι, αδρεναλίνη και μυστήριο σε περιμένουν στα δωμάτια απόδρασης “Enigma” στο Μαρούσι

Ένα κλειστό δωμάτιο. 60 λεπτά που κυλούν αντίστροφα. Μια ιστορία με αινίγματα, γρίφους, στοιχεία και ίχνη που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.  Θα μπορέσεις να αποδράσεις εγκαίρως μαζί με τους φίλους σου;

Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω απ’τα συναρπαστικά δωμάτια απόδρασης “Enigma” στο Μαρούσι. Σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο του Αμαρουσίου, μπορείς να απολαύσεις μια ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία, που θα προκαλέσει τα όρια και την ευστροφία σου.

Το Enigma Escape Games λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια και προσφέρει 3 δωμάτια με διαφορετικές ιστορίες για να διαλέξεις. Μπορούν να συμμετέχουν από 2 έως 5 άτομα και είναι μια ιδανική δραστηριότητα για την παρέα ή την οικογένεια.

Ο Νίκος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μίλησε στο maroussi-news για τη μοναδική εμπερία των δωματίων, λέγοντας πως «είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να ξεφύγει από τα video games και να συμμετέχει σε ένα γρίφο σε πραγματικό χρόνο όντας πρωταγωνιστής».

Τα Escape Rooms έχουν μεγάλη απήχηση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια καθώς συνδυάζουν την εμπειρία ενός επιτραπέζιου με πραγματική δράση. Δεν χρειάζεσαι καμία ειδική γνώση ή εμπειρία (αν και βοηθάει στον τρόπο σκέψης αν έχεις παίξει αντίστοιχα παιχνίδια). Όπλα σου είναι η παρατηρητικότητα, η οξυδέρκεια, η αντίληψη και η κοινή λογική. Με άλλα λόγια όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται στο μυαλό σου και συχνά η λύση είναι μπροστά σου, περιμένοντας απλά να τη δεις.

Τα δωμάτια

GOLD RUSH

Ταξιδεύειs πίσω στην Δεκαετία του 1970… βρίσκεσαι στο δωμάτιο ενόs Ναυάρχου… γνωρίζειs για το μυστικό των δύο ράβδων χρυσού. Αλλά πού βρίσκονται κρυμμένοι? Θα προλάβειs να λύσειs όλουs τουs γρίφουs, να τους κάνειs δικούs σου και να δραπετεύσειs μέσα στα χρονικά όρια?

PANIC ROOM

Βρίσκεσαι στην μέση ενός σκοτεινού δωματίου… ένα πτώμα κρέμεται από την οροφή… τι έχει συμβεί? ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται από πίσω? Πώs θα αποδράσειs? Θα καταφέρειs μέσα σε 60 λεπτά να βρειs την άκρη? Τόλμησε το..

THE BANK JOB

Τρία δωμάτια – μία τράπεζα – έναs στόχοs. Να καταφέρειs να εισχωρήσειs στο χρηματοκιβώτιο. Αντίπαλοs σου μόνο ο χρόνοs. Μπορείs να βρειs όλα τα στοιχειά, να λύσειs όλουs τους γρίφουs και να τα καταφέρειs? Είναι πιο δύσκολο απ ότι νομίζειs…

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Θησέως 46, Μαρούσι 151 24
Τηλ: 210 8061517
e-mail: info@e-nigma.gr
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά εκτός Δευτέρας, 16:00-23:00

 

Share