Το Μαρούσι άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και εμείς γιορτάσαμε μαζί του

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εγκαινίαστηκε και επίσημα η εορταστική περίοδος στο Μαρούσι με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να ανάβει και να μας φωτίζει όλους. Το maroussi-news βρέθηκε στη χαρούμενη εκδήλωση με τη Δέσποινα Βανδή και σας μεταφέρει το κλίμα.

 

Στην πλατεία δίπλα στο σταθμό γινόταν το αδιαχώρητο από νωρίς. Γονείς με παιδιά, παρέες νέων αλλά και μεγαλύτεροι άνθρωποι, όλοι είχαν μαζευτεί, για να γιορτάσουν την έναρξη της πιο όμορφης περιόδου του χρόνου σε μια πλατεία που είχε βάλει τα καλά της. Ξύλινα σπιτάκια με ζαχαρωτά και Άη Βασίληδες, φωτάκια παντού, μπάλες, χρωματιστά μπαλόνια, το παγοδρόμιο και φυσικά το ψηλό δέντρο μας έκαναν να ξεχνάμε το κρύο και να παρασυρόμαστε από μια ατμόσφαιρα που μας θυμίζει την παιδική μας ηλικία…

Όταν ο δήμαρχος του Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα πυροτεχνήματα που ακολούθησαν έκαναν ακόμα πιο έντονο αυτό το συναίσθημα.

Τα πυροτεχνήματα τη στιγμή που άναψε το δέντρο στο Μαρούσι!

Τα πυροτεχνήματα τη στιγμή που άναψε το δέντρο στο Μαρούσι!Χαρούμενα Χριστούγεννα!!#maroussi #news #christmas2018

Gepostet von Maroussi-news am Freitag, 7. Dezember 2018

Κι ύστερα από λίγα λεπτά, βγήκε στη σκηνή η Δέσποινα Βανδή. Φορώντας γούνα και γάντια, σχόλιασε πολλές φορές το τσουχτερό κρύο, που όπως είπε έχουμε στα βόρεια προάστια, όμως δεν έχασε το κέφι της και ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που την τίμησε ακόμα και με αυτόν τον καιρό.

Για μία ώρα τραγούδησε επί σκηνής πολλές από τις γνωστές της επιτυχίες, ξεσηκώνοντας τους νέους που τραγουδούσαν και τραβούσαν με βίντεο τη συναυλία. Οι περισσότεροι, όμως, περίμεναν με ανυπομονησία το τραγούδι που θα ολοκλήρωνε αυτή τη βραδιά με τον πιο γιορτινό τρόπο, τα Χριστούγεννα!

Μας το κράτησε, λοιπόν, για το τέλος κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους. Καλές γιορτές με υγεία και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα γύρω μας!

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει τα Χριστούγεννα στο Μαρούσι

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει τα Χριστούγεννα και εύχεται καλές γιορτές σε όλους τους Μαρουσιώτες!!#maroussi #news #christmas

Gepostet von Maroussi-news am Samstag, 8. Dezember 2018