Ο Eξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου να διατεθούν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση “παράδοσης” που έλαβε χώρα στο δημαρχείο, το “παρών” έδωσαν η πρόεδρος της Δ.Σ. του Συλλόγου Δήμητρα Τσουκλείδου, μέλη του συλλόγου, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στη συλλογή των προϊόντων. Η ποσότητα των συγκεντρωθέντων ειδών παραδόθηκε στον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη,

Η  κ. Τσουκλείδου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπογράμμισε μεταξύ άλλων τη σταθερή βούληση του Συλλόγου να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών συμπολιτών μας αλλά και της Διοίκησης του Δήμου να εξασφαλίζει ένα αξιοπρεπές γιορτινό τραπέζι για όλους συμπολίτες μας που βιώνουν συνθήκες οικονομικής δυσχέρειας.

«Με τη σημαντική συμβολή των συλλόγων μας και όλων των ευαισθητοποιημένων δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας, καταφέρνουμε σταθερά να βρισκόμαστε κοντά σε κάθε συμπολίτη μας που μας χρειάζεται 365 ημέρες τον χρόνο. Τους ευχαριστούμε που στηρίζουν σταθερά το κοινωνικό μας έργο και τις μέρες των γιορτών» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης ο οποίος επεσήμανε ότι μέσα από πρωτοβουλίες όπως η συγκεκριμένη, η αλληλεγγύη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο βρίσκουν την πραγματική τους έκφραση και ειδικά σε εορταστικές περιόδους η σημασία τους αποκτά και μία ιδιάζουσα βαρύτητα.

Share