Ποιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να χάσουμε στο Healthy Life Festival το Σάββατο 21 Απριλίου

Το Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ υγείας και ευ ζην που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στη χώρα μας, έρχεται στο Μαρούσι και θα φιλοξενήσει ενδιαφέροντα σεμινάρια, τάσεις, εφαρμογές και προϊόντα.

Εμείς ξεχωρίσαμε κάποια από αυτά για το Σάββατο 20 Απριλίου και σας τα παρουσιάζουμε:

Ομιλία: “Συναισθηματική Νοημοσύνη”

Ο κ. Σταυρόπουλος Νίκος (PhD), Διδάκτωρ Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, Πανεπιστημίου Αιγαίου, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Healthy Life Festival με θέμα: “Συναισθηματική Νοημοσύνη | Επανεκπαιδεύοντας τον Συγκινησιακό μας Εγκέφαλο στις εκπληκτικές δυνατότητες του”.

Μια ξεχωριστή ομιλία που δεν πρέπει να χάσετε! Το Σάββατο 21 Απριλίου στη 13:30 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι!

Ομιλία: «Ψυχική Υγεία – Ένας κερδοφόρος μύθος»

Η Κλεονίκη Γιαννακοπούλου, κλινική ψυχολόγος με έντονη δραστηριότητα στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα ψυχικής υγείας θα δώσει ομιλία με θέμα: «Ψυχική Υγεία – Ένας κερδοφόρος μύθος».

Το Σάββατο 21 Απριλίου στις 12:00 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι!

H Dr. Μαρία Λεβέντη για μία και μόνο ομιλία, στη Helexpo!

«Από μικρό παιδί, τρία ήταν τα χαρακτηριστικά µου: ήθελα να βοηθώ τους γύρω µου, το άγνωστο ασκούσε πάνω µου µια έντονη έλξη και δεν σταματούσα να ψάχνω το “γιατί”. Έτσι, θέλοντας να εξερευνήσω τα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής και ψάχνοντας απαντήσεις στα υπαρξιακά µου ερωτήματα, όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξω τι επάγγελμα θα ακολουθήσω, η ψυχιατρική ήταν μονόδρομος». – Dr. Μαρία Λεβέντη –

Η Dr. Μαρία Λεβέντη γεννήθηκε στην Ελευσίνα. Το 1995 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ το 2003 ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Ψυχιατρική, στη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική Θεσσαλονίκης. Ανήσυχο και ερευνητικό πνεύμα, η Δρ. Λεβέντη συνεργάστηκε με τον Δρ. Ιωάννη Καρλαούζο από το 2003 και μαζί εμπνεύστηκαν και το 2008 ίδρυσαν τη Σφαιρική Αντιληπτικότητα, την 1η αναγνωρισμένη ελληνική μέθοδο αυτοβελτίωσης. Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, η Δρ. Λεβέντη έχει συγγράψει δεκάδες επιστημονικά άρθρα και δύο βιβλία: Φαντασία, Η Μεγάλη Diva (2013) και Δε Φταις… Δεν Ήξερες! Πώς να Χρησιμοποιείς το Εργαλείο των 8 Διαστάσεων (2018).

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 18:00 στο Healthy Life Festival, Helexpo Μαρούσι, όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία της Dr. Μαρίας Λεβέντη, με θέμα «8D, ένα εργαλείο, 8 διαστάσεις, άπειρες δυνατότητες!»

Ρεμπούτσικα – Πασπαλά Μια ανεπανάληπτη μουσική συνάντηση!

Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά θα μας στροβιλίσουν το Σάββατο στις 21 Απριλίου με τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση.

Απολαύστε τες το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 21:15 στο Healthy Life Festival, Helexpo Μαρούσι.

Share