Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Σωρού και Λάκκας Κόττου

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη και τα Μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου, παρουσία του Αντιδημάρχου και Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Δημήτρη Σμυρνή και στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν έργα που λαμβάνουν χώρα την παρούσα χρονική περίοδο ή/και πραγματοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία στην Π.Ε. Σωρού Αμαρουσίου:

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συνοψίζοντας δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους Συλλόγους της πόλης για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη επίλυση των θεμάτων που ανακύπτουν ή αυτών που καθυστερούσαν για πολλές δεκαετίες στις γειτονιές του Αμαρουσίου. Σε όλη την πόλη σήμερα πραγματοποιούνται έργα κυκλοφοριακών παρεμβάσεων, αντιπλημμυρικά έργα,  έργα καλλωπισμού και αναβάθμισης σε Κοινόχρηστους Χώρους, περιοχές και πλατείες. Αμετάκλητη παραμένει η κοινή μας προσπάθεια για ένα ασφαλές και καθημερινά όλο και πιο όμορφο Μαρούσι».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη από την πλευρά Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου οι: Ανδρομάχη Τσουκαλά Αντιπρόεδρος, Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα Αναπλ.Γεν.Γραμματέας, Αιμιλία Σταμάτη Ταμίας και τα Μέλη Κων/νος Στάμου και Σπύρος Νάνος κάτοικοι της περιοχής.

Share