500 κιλά φρέσκα ψάρια σε ευπαθείς συμπολίτες διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου

Συνεχίζεται η διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο, «κανένας συμπολίτης να μην στερείται βασικά αγαθά στη καθημερινή του διατροφή», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Η διανομή νωπών αλιευμάτων πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μέσω της ευγενικής χορηγίας του γενικού διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, Βασίλη Κατσιώτη, τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, υπό την επίβλεψη του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη, το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου διένειμε 500 κιλά φρέσκα ψάρια σε ωφελούμενους του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, σε μέλη του ΚΑΠΗ των Εργατικών Κατοικιών, στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα και στους Ιερούς Ναούς Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Ελευθερίου.

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, ευχαριστεί θερμά τον κ. Κατσιώτη για την ευγενική χορηγία του προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, καθώς και για την ευαισθησία και την κοινωνική αλληλεγγύη του προς τους συμπολίτες μας, εκφράζοντας τη σταθερή βούληση ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, αναπτύσσοντας, με τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας εποικοδομητικές συνεργασίες, με στόχο το κοινωνικό όφελος».

 

Share