4 προτάσεις για summer camps στο ΟΑΚΑ που αξίζουν την προσοχή σας

Η σχολική χρονιά οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της και οι περισσότεροι γονείς σκέφτονται σε ποιες δραστηριότητες να γράψουν το παιδί τους για το καλοκαίρι, ώστε αυτό να απασχολείται δημιουργικά τις ώρες που εκείνοι θα δουλεύουν. Το maroussi-news συγκέντρωσε τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα για summer camps στο ΟΑΚΑ και σας τα προτείνει!

 

Replayce Positive Training

Η θετική προπόνηση του Replayce στηρίζεται σε μια καινοτόμο μέθοδο που εξασκεί παράλληλα το σώμα, το πνεύμα, τη νόηση και το συναίσθημα των παιδιών. Με προγράμματα που ξεκινούν στις 8 το πρωί και τελειώνουν στις 4 το μεσημέρι και απευθύνονται σε παιδιά είτε 4-7 ετών είτε 8-12 ετών, το summer camp ξεκινάει στις 18 Ιουνίου και εκτείνεται μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου σε διάφορες εβδομάδες. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν αθλήματα, όπως κολύμβηση, αναρρίχηση, beach volley, αγώνες δρόμου, άλμα επί κοντώ και εις ύψος, ενόργανη γυμναστική, ρίψεις και τραμπολίνο, καθώς και δημιουργίες για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πληροφορίες: http://www.replayce.com/info

 

Αεί φέρειν

Το summer camp του Αεί Φέρειν έχει μέγιστη διάρκεια 10 εβδομάδες (16 Ιουνίου έως 8 Σεπτεμβρίου) και διαρκεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 16:00. Συνδυάζει αθλητικές δραστηριότητες, όπως τένις, κολύμβηση, πινγκ πονγκ και τραμπολίνο, αλλά και ποικίλα βιωματικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια, όπως δημιουργική γραφή, εικαστικές δημιουργίες, κατασκευές, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια ρόλων, ομαδικά παιχνίδια, επιτραπέζια παιχνίδια και αφήγηση παραμυθιών. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Πληροφορίες: http://www.aeiferein.gr/index.php/summercamp

 

Ροή Aqua Team

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ροής Aqua Team λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια στο ΟΑΚΑ, από το τέλος της σχολικής χρονιάς μέχρι το τέλος Ιουλίου (φέτος από τις 18 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου). Δίνεται δυνατότητα επιλογής μίας ή περισσότερων εβδομάδων δραστηριοτήτων, οι οποίες περιλαμβάνουν τα αθλήματα κολύμβησης, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, volley, τένις, τραμπολίνο, καράτε, ενόργανης γυμναστικής, αναρρίχησης, water polo και συγχρονισμένης κολύμβησης. Απευθύνεται σε παιδιά 4-15 ετών.

Πληροφορίες: https://www.roiaquateam.gr/summer-camp

 

Πέντε Κύκλοι

Οι Ολυμπιονίκες Νίκος Σιρανίδης και Νίκη Μπακογιάννη στοχεύουν σε αυτό το summer camp να μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας στα παιδιά που θα συμμετάσχουν. Από τις 18 Ιουνίου έως και τις 27 Ιουλίου παρέχονται προγράμματα για παιδιά 5-7 ετών και 8-12 ετών. Beach volley, στίβος μάχης, αγώνες δρόμου, κολύμβηση, πόλο, καταδύσεις, μπάσκετ, μπάντμιντον, mini golf αλλά και βιωματικά σεμινάρια για την ολυμπιακή ιδέα, water games, παραδοσιακά παιχνίδια, bowling, χοροί, πολεμικές τέχνες και κυνήγι θησαυρού είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο.

Πληροφορίες: http://summercamp.pentekykloi.gr/