Με μεγάλη επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing «Elite Open» στο Μαρούσι

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Μαρούσι φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing «Elite Open», στο κατάμεστο από φίλους τους αθλήματος Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά.

Στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, συμμετείχαν εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα, όπως από την Κομοτηνή, τη Λάρισα, τον Βόλο, τη Μονεμβασιά, το Ναύπλιο και άλλες πόλεις, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, ο αιρθμός των συμμετοχών αυξήθηκε σημαντικά από νέους, αλλά και έμπειρους αθλητές.

Στο καλωσόρισμα που απηύθυνε ο δήμαρχος  Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που ήλθαν στο φιλόξενο Μαρούσι για να συμμετάσχουν στους αγώνες, υπογραμμίζοντας ότι «το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing “Elite Open” είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας» και εκφράζοντας τη μεγάλη ικανοποίησή του που διαπιστώνει ότι νέα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό.

«Στο Μαρούσι» πρόσθεσε «στηρίζουμε τις αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και το “ευ αγωνίζεσθαι” στους νέους μας, ενώ είμαστε πρωτοπόροι στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων μαζικού αθλητισμού που προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής».

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Μίλτος Παναγάκος ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την απόλυτη στήριξή του στο πρωτάθλημα και την παραχώρηση του γηπέδου. Μάλιστα σε ένδειξη αναγνώρισης προσέφερε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Αμαρουσίου εκ μέρους των διοργανωτών.

Τιμήθηκαν, επίσης, για τη συμβολή τους στη διοργάνωση ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Σπύρος Σταθούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, και οδιευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Μανώλης Μαρκόπουλος.

Στο αθλητικό μέρος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν κύπελλα στους πρώτους νικητές και μετάλλια στους υπόλοιπους νικητές.

Επίσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου απένειμε κύπελλο στη Σχολή Kick Boxing με τους περισσότερους συμμετέχοντες αθλητές, καθώς και στις Σχολές των πιο απομακρυσμένων περιοχών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, δηλαδή, Μονεμβασίας, Κομοτηνής και Αλιβερίου.

 

Share