30 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε η εταιρία “Smilekiosk” στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 η σημαντική χορηγία 30 κιβωτίων με είδη πρώτης ανάγκης της εταιρίας “Smilekiosk” προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Η εταιρία Smilekiosk που δραστηριοποιείται στη διαχείριση των περιπτέρων, αναγνωρίζοντας το κρίσιμο έργο που εκτελείται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε να συμμετάσχει το Χορηγικό Πρόγραμμα “Συνεργασία”, που έχει θέσει σε εφαρμογή η Διοίκηση του Θ. Αμπατζόγλου και να προσφέρει 30 δωροκιβώτια που περιέχουν έκαστο: ζυμαρικά,ρύζι, φασόλια, φακές, ρεβύθια, χυμούς ντομάτας, ξυδι, χυμο λεμόνι, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ, κονσέρβα γιγαντες γιαχνι, κονσέρβα αρακά λεμονάτο, κονσέρβα σαρδέλες, κρέμες άνθο αραβοσίτου βανίλια και σοκολάτα, corn flakes, βιταμινούχο ρόφημα σοκολάτας, αλάτι και αλεύρι.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της εταιρίας Σκιαδά Ιωάννα και Κυνηγάρη Χρήστο, ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες της Smilekiosk” Χρήστο & Απόστολο Κεντικελένη για την αξιέπαινη προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, εξαίροντας ανάλογες συμπεριφορές που εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και έρχονται να στηρίξουν κοινωνικές δομές και κατ’ επέκταση τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ακόμη εξήγησε τα κοινωνικά κριτήρια βάσει των οποίων μοιράζονται τα είδη πρώτης ανάγκης και εν γένει οι προσφορές που συλλέγονται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη για την οργάνωση της εν λόγω χορηγίας καθώς και τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη για τη διαρκή επαγρύπνηση των κοινωνικών δομών ειδικά αυτές τις εορταστικές ημέρες.​

Share