Τρέχουμε στο «3ο Olympic Stadium Run» και στηρίζουμε τη μάχη για τα αυτοάνοσα!

Άνοιξαν οι έγγραφες συμμετοχής στο «3ο Olympic Stadium Run», το οποίο επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών και θα διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών Ο.Α.Κ.Α.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, γνωστοποίησε ότι και φέτος μέρος των εσόδων συμμετοχής θα διατεθούν στην Οργάνωση «Μάχη» για τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι πολίτες θα τρέξουν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, σε αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και μία μικρότερη απόσταση 2 χιλιομέτρων για παιδιά.

Η διαδρομή περνάει μπροστά από τα σημαντικότερα σημεία του ΟΑΚΑ: την Αγορά, το Τείχος των Εθνών, το Ποδηλατοδρόμιο, το Κολυμβητήριο, κ.α.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, ενώ οι διοργανωτές επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις για δρομείς και θεατές, με αναμνηστικό τεχνικό t-shirt του αγώνα και μετάλλιο, ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ζωντανή αναμετάδοση των αποτελεσμάτων καθώς και ασφαλιστική κάλυψη, υγειονομική υποστήριξη και υδροδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Μάθετε για τη ΜΑΧΗ για τα Αυτοάνοσα

Το ήξερες ότι η Σκλήρυνση κατά πλάκας, η ψωρίαση, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η νόσος Crohn, ο διαβήτης 1, ο θυρεοειδής hashimoto και άλλες 146 ασθένειες ανήκουν στην ίδια οικογένεια των αυτοανοσων νοσημάτων;

Καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας και οι οικογένειες τους δίνουν έναν επίπονο αγώνα αντιμετωπίζοντας τα αυτοάνοσα νοσήματα την τρίτη κατά σειρά αιτία θνησιμότητας παγκοσμίως μετά τις καρδιοπάθειες και τον καρκίνο.

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεια ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα με τις δράσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό ενημερώνει ολοένα και περισσότερους για το ποια είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα και πως αντιμετωπίζονται σήμερα!

Στις 30 Οκτώβρη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Τομέα συγκεντρωνόμαστε όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ και τρέχουμε για ένα κοινό σκοπό:

Να αποδείξουμε ότι σε αυτήν τη μάχη δεν είναι κανείς μόνος!

Γιατί η ζωή είναι ΜΑΧΗ, σε αυτήν την μάχη είμαστε μαζί σου..

Κλείστε θέση και συμμετοχή εδώ και μάθετε περισσότερα για τους αγώνες στον δικτυακό τόπο: http://www.OlympicStadiumRun.gr.

Share