Σε κλίμα ενθουσιασμού και αποθέωσης η 2η χορωδιακή συνάντηση Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου

Αποθεώθηκαν και καταχειροκροτήθηκαν τα παιδιά που πήραν μέρος στη 2η χορωδιακή συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πάνω από τριακόσια πενήντα παιδιά από επτά Δημοτικά Σχολεία του Αμαρουσίου και από το Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας, ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους στην κατάμεστη αίθουσα.

Η χορωδιακή συνάντηση τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη και αποκρυσταλλώνει την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς παιδιών και δασκάλων, αναβαθμίζοντας, παράλληλα, τη μουσική παιδεία και τον ρόλο των σχολικών χορωδιών στο Μαρούσι.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη τον καλλιτεχνικό επιμελητή Θωμά Κοντογεώργη, και τους διευθυντές των σχολείων. Συγκεκριμένα, τους Ανδρέα Σταμούλη από το 1ο Δημοτικό, Κωνσταντίνο Χατζημπύρο από το 4ο Δημοτικό, Μαρία Βαστάκη από το 6ο Δημοτικό, Ευφροσύνη Πιέρρου από το 7ο Δημοτικό, Κυριακή Κανάρη από το 8ο Δημοτικό, Ευαγγελία Καραγιάννη από το 10ο Δημοτικό, Αθανάσιο Γρίβα από το 18ο και Μαρία Τσάμη από το Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας.

 

Share