Γνωρίστε το 16o θερινό Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp για παιδιά του Δήμου Αμαρουσίου

Ένα πλούσιο σε εμπειρίες και δρώμενα θερινό Camp διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, προκειμένου να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Το Camp του Δήμου Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για δεύτερη χρονιά είναι εμπλουτισμένο και με δραστηριότητες πολιτισμού, παρέχοντας νέα ερεθίσματα στα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, το σκάκι, την τέχνη της φωτογραφίας και τη μουσική προπαιδεία, παράλληλα με τις αθλητικές δραστηριότητες: Ρυθμική Γυμναστική, Παραδοσιακοί Χοροί, Παιδική Zumba, Κολύμβηση, Τένις, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, αλλά και τη θεωρία των αθλημάτων, που διδάσκουν τα παιδιά να αγαπούν το παιχνίδι και τον αθλητισμό, καθώς και τις αρχές και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους.

Όλες οι δραστηριότητες ακολουθούν ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και δασκάλων, μέσα σ΄ ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλα τα παιδιά σημειώνει:

«Αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, χωρίς καμία διαφοροποίηση στην ποιότητα, διατηρούμε το ίδιο με πέρυσι χαμηλό κόστος συμμετοχής, στηρίζοντας στην πράξη τις οικογένειες της πόλης μας, με στόχο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στα Camp του Δήμου μας».

Οι εγγραφές στο 16ο Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου (Αναξαγόρα & Κυπρίων Αγωνιστών).

Οι περίοδοι του Camp είναι οι εξής:

Α΄ περίοδος: από 18/6 – 29/6

Β΄ περίοδος: από 2/7-13/7

Γ΄ περίοδος: 16/7-27/7.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου, καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6107650, 651.

Share