Όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν σε πάρκο στο Πολύδροσο

Τρία όργανα γυμναστικής τοποθέτησε ο Δήμος στο πάρκο στην συμβολή των οδών Φραγκοκκλησιάς και Κορυτσάς  στο Πολύδροσο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να αθληθούν στην ύπαιθρο. 

Τα συγκεκριμένα όργανα τοποθετήθηκαν εκεί μετά από αίτημα του Συλλόγου Πολυδρόσου. Μάλιστα όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος η δέσμευση της τότε αντιδημάρχου Νώντα Γαρδέλη υλοποιήθηκε σχεδόν έναν χρόνο μετά τη συζήτηση του θέματος της τοποθέτησης υπαίθριων οργάνων σε Δημοτικό Συμβούλιο στις 7 Νοεμβρίου του 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυδρόσου Αμαρουσίου:

Πριν μερικές ήμερες ο Δήμος Αμαρουσίου τοποθέτησε τρία όργανα γυμναστικής ενηλίκων στο πάρκο στη συμβολή των οδών Φραγκοκκλησιάς και Κορυτσάς, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Συλλόγου Πολυδρόσου.

Η δέσμευση, του τότε αντιδημάρχου Νώντα Γαρδέλη, υλοποιήθηκε έναν χρόνο περίπου μετά τη συζήτηση του θέματος  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Νοεμβρίου 2017 (video συνεδρίασης).

Να ελπίσουμε ότι η δημοτική αρχή θα δείξει την ίδια ευαισθησία και άμεσα θα ανταποκριθεί, στην υλοποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της περιοχής που παραμένουν στο συρτάρι από τον περασμένο Ιούνιο όταν δημοσιεύτηκε το σχετικό ΦΕΚ.

Share