Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό εργαστήριο «Όλος ο κόσμος σε μία βιβλιοθήκη– Christmas Edition» στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου

Τι είναι το «Κυνήγι της πίκλας»; Τι χρώμα έχει το «Λουλούδι των Χριστουγέννων» και ποιο είναι το όνομά του; Τι είναι τα «globos»; Πώς επισκέπτεται ο Άγιος Βασίλης τους κατοίκους της Χαβάης; Τελικά πόσα διαφορετικά γλυκά μπορούμε να δοκιμάσουμε τα Χριστούγεννα;

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 12.00, δίνουμε τις δικές μας απαντήσεις σε ένα βιωματικό εργαστήριο γεμάτο Χριστουγεννιάτικες εικόνες από όλο τον κόσμο. Σας περιμένουμε στη Βορέειο Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, για ταξιδέψουμε ανά τις ηπείρους και να γνωρίσουμε διαφορετικούς πολιτισμούς. 

Με τη βοήθεια του Παγκόσμιου Χάρτη των Χριστουγέννων, τα παιδιά ανακαλύπτουν τα ήθη και τα έθιμα της πιο γιορτινής περιόδου του χρόνου, αυτής των Χριστουγέννων. Τέλος, δημιουργούν τις δικές τους μοναδικές κατασκευές από πηλό!

 Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να διασκεδάσουν ανακαλύπτοντας διαφορετικά ήθη και έθιμα του πλανήτη κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Να γνωρίσουν άλλους πολιτισμούς, κατανοώντας την αξία της διαπολιτισμικότητας και καλλιεργώντας τη φαντασία τους!

«Όλος ο κόσμος σε μία βιβλιοθήκη– Christmas Edition»

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου , 2023

Ώρα: 12  έως 1.15 μ.μ 

Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου: Στεφάνου Δραγούμη 9, Μαρούσι 151 22

Κρατήσεις θέσεων: 21 0614 7181 

Για παιδιά 6-10 ετών

Δωρεάν συμμετοχή

Share