Φτιάχνουμε σετ φαγητού για τις οικογένειες της Μ.Κ.Ο Praksis

Την ευκαιρία να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη πριν τις καλοκαιρινές διακοπές μας δίνουν η Ethelon και η Praksis.

Την Δευτέρα 16/7, στις 16:00, συναντιόμαστε στα γραφεία της Ethelon στο Μαρούσι για να φτιάξουμε σετ φαγητού για τις οικογένειες της Μ.Κ.Ο Praksis.

Αποστολή της Ethelon είναι η σύνδεση, εκπαίδευση και κινητοποίηση εθελοντών και οργανισμών µε σκοπό την πραγματοποίηση κοινωνικών δράσεων, την ενίσχυση της κουλτούρας του εθελοντισμού και την ανάδειξη των πολλαπλών και ποικίλων τρόπων προσφοράς χρόνου, διάθεσης και δεξιοτήτων.

Κύριος στόχος της PRAKSIS είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

Έτσι, ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις για να εξασφαλίσουμε ένα όμορφο δώρο στις οικογένειες της PRAKSIS.

Μια ακόμα ενέργεια που μπορούν να κάνουν οι εθελοντές, είναι να φέρουν μαζί βιβλία σε καλή κατάσταση, τα οποία θα δοθούν στην Μ.Κ.Ο ARSIS

Μετά την δράση, μαζευόμαστε όλοι μαζί για να γνωριστούμε καλύτερα,να μοιραστούμε τα νέα μας, να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, αλλά και να σχεδιάσουμε μαζί την νέα σεζόν.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ethelon.typeform.com/to/y6g4dC

Πληροφορίες

Ethelon

Απ. Παύλου 10Α, Μαρούσι

Τηλ: 210 8115398