Το maroussi-news έφτασε τους 4000 φίλους στο Facebook και όλοι εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας!

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, να βλέπουμε ότι οι δημοσιεύσεις μας έχουν κάτι καινούριο να πουν στους Μαρουσιώτες αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται ή εργάζονται στο προάστιό μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά με πολλές ιδέες, για να αναδείξουμε το καλύτερο που μπορεί να δώσει το Μαρούσι και να βελτιώσουμε την πόλη μας. Ειδήσεις, εκδηλώσεις, αφιερώματα και οτιδήποτε άλλο αφορά στο Μαρούσι ανανεώνονται καθημερινά, για να είστε απόλυτα ενημερωμένοι. Στηρίζουμε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής, γιατί το Μαρούσι παραμένει ένας από τους πιο όμορφους δήμους της Αθήνας.

Θα είναι χαρά για εμάς να είστε δίπλα μας σε αυτή τη διαδρομή! Περιμένουμε τα σχόλια, τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας, ώστε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο αυτή την παρέα και κάθε μέρα να συνεχίσετε να διαβάζετε και να κοινοποιείτε τα ολόφρεσκα άρθρα που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Γι’ αυτό, σας προτείνουμε να συμπληρώνετε, από κάτω στα σχόλια, ποια θέματα θα θέλατε να δείτε στο site μας , έτσι ώστε να μας βοηθήσετε να σας προσφέρουμε αυτό που θα κάνει το κλικ σε ακόμα περισσοτέρους αναγνώστες!

Εάν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο, θα ήταν χαρά μας να σας γνωρίσουμε και να προβάλλουμε τις δράσεις του συλλόγου σας από το maroussi-news.

Εάν είστε επιχειρηματίας  και θέλετε να προβάλετε την επιχειρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@maroussi-news.gr ή στα παρακάτω τηλέφωνα:

6984 188 199 & 210 9815 767.

 

Σας ευχαριστούμε!

 

 

https://www.facebook.com/maroussi.news.gr/

 

 

Share