Το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει έκτακτες επιχορηγήσεις στο Δήμο Αμαρουσίου και άλλους 2 δήμους

Επιχορηγήσεις, συνολικού ύψους 150.234 € σε τρεις δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης για την κάλυψη δαπανών άμεσων βιοτικών αναγκών των πλημμυροπαθών και πυρόπληκτων δημοτών τους χορηγεί το Υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, δίνεται έκτακτη επιχορήγηση στο Δήμο Θεσσαλονίκης για την πλημμύρα της 10ης Μαΐου 2018, στο Δήμο Αμαρουσίου για την πλημμύρα της 26ης Ιουλίου 2018 και στο Δήμο Πεντέλης για την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 και την πλημμύρα της 27ης Ιουλίου 2018.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα λάβει το ποσό των 128.110 € για την αντικατάσταση της οικοσκευής των πληγέντων από την πλημμύρα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης το ποσό των 5.314 € επίσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής των πληγέντων από την πλημμύρα και ο Δήμος Πεντέλης το ποσό των 16.809 € για την κάλυψη δαπανών άμεσων βιοτικών αναγκών, την αντιμετώπιση επισκευαστικών εργασιών και αντικατάσταση της οικοσκευής των πληγέντων από την πυρκαγιά και την πλημμύρα του Ιουλίου.

Τα ποσά αποδίδονται στους Δήμους με χρηματική εντολή του υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Share