“Το τραγούδι της φάλαινας”: Βρεφική Θεατρική Παράσταση στο Μαρούσι!

Η ομάδα ερευνητικού θεάτρου Καλειδοσκόπιο πραγματοποιεί ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο των παιδιών. Μια παράσταση ειδικά σχεδιασμένη γα βρέφη και νήπια από 6 μηνών έως 3,5 ετών.

Μέσα από ένα συνδυασμό από τεχνικές θεάτρου, κουκλοθεάτρου, θεάτρου σκιών και ειδικά σχεδιασμένης μουσικής για βρέφη, οι μικροί μας θεατές πραγματοποιούν ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ωκεανού.

“Το τραγούδι της φάλαινας” αποτελεί ένα πολυαισθητηριακό θέαμα και έχει ως σκοπό την συνεχή επαφή των παιδιών με αισθητιαρακά υλικά, με το φως, με εικόνες και ήχους. Τα παιδιά παρακολουθούν την παράσταση μέσα από το πλοίο μας, που είναι φτιαγμένο από πανιά. Ανακατεύουν και ξετυλίγουν έναν παράξενο ωκεανό, παίζουν με παιχνίδια σκίασης και ακούν την ιστορία μας για τον μαγικό κόσμο των φαλαινών.

Το έργο ξεκινάει με την ανάγκη ενός κοριτσιού να ακούσει το μαγικό τραγούδι των φαλαινών. Με το φανταστικό καράβι της πραγματοποιεί ένα ταξίδι στον κόσμο του βυθού. Εκεί συναντά θαλάσσια πλάσματα, μουσικές πέτρες και μαγικούς ήχους, που μόνο μέσα στο νερό μπορείς να ακούσεις. Οι κόσμοι φτιάχνονται μαζί με τα παιδιά και έτσι ενισχύεται η συνεχής συμμετοχή τους στο δρώμενο, ώσπου στο τέλος να φτάσουμε όλοι μαζί να συναντήσουμε τις φάλαινες και να ακούσουμε το μαγικό τους ήχο.

Πληροφορίες

Χώρος Τέχνης ΙΔΙΟΜΕΛΟ
Ελ. Βενιζέλου 17 & Βασ. Κωνσταντίνου, Μαρούσι
Ώρα έναρξης: 18:00 μ.μ
Διάρκεια: 50 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (ισχύει έκπτωση για κρατήσεις 4+ ατόμων)

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
τηλ. 2106817042 – 6907801862
email: thiasoskaleidoskopio@gmail.com

www.idiomelon.gr
www.kaleidoskopio.eu

Share