Το Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου (ΣΩ.ΦΙ.Α.) είναι ο καλύτερος φίλος των αδέσποτων

Το Μαρούσι αποτελούσε πάντα ένα δήμο προς μίμηση όσον αφορά τη φιλοζωϊκή του δράση. Άλλωστε, ο Δήμος Αμαρουσίου σε εφαρμογή του Ν3170/03 και για λόγους υγιεινής και ασφάλειας των πολιτών έχει συνάψει σύμβαση με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία η οποία εκτελεί για λογαριασμό του Δήμου τις εργασίες περισυλλογής, στείρωσης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επανένταξης των αδέσποτων ζώων.

Η δράση όμως δε θα ήταν αρκετή αν δεν υπήρχαν πολίτες με φιλοζωϊκή συνείδηση, όχι μόνο για τις περιπτώσεις αδέσποτων ζώων, αλλά και για την αντιμετώπιση και δράση κατά της κακοποίησής τους .

Ο Σω.Φι.Α. (Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου ) είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο από τον Ιούλιο του 2014 και δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, με έδρα το Μαρούσι.

Λειτουργεί καθαρά με τη συμβολή εθελοντών, με επικεφαλής μία επιτροπή που αποτελείται απο εκτελεστικά μέλη και στόχος είναι να βοηθήσει σε στειρώσεις αδέσποτων και σε παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών σε επείγοντα περιστατικά στο Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Σω.Φι.Α. εχει στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές, άλλες φιλοζωικές ομάδες και απλούς πολίτες, με κοινό στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων της περιοχής καθως και την ενημέρωση των πολιτών του δήμου αναφορικά με διάφορα θέματα που αφορούν τα αδέσποτα αλλά και τα δεσποζόμενα ζωάκια.

Στη σελίδα του Σω.Φι.Α., θα βρείτε πληροφορίες και συχνές δημοσιεύσεις για υιοθεσία ζώων, χαμένα κατοικίδια και άλλα νέα για τη δράση όσων αγαπάνε τα ζώα και θέλουν να συμβάλλουν στη φροντίδα τους.

Πληροφορίες

Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου

Διεύθυνση: Βορείου Ηπείρου 19

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Βασιλική Κατή – Κλωσίδη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986695841

Email επικοινωνίας: klosidi-kati@hotmail.com

Share