Το Ελληνικό Σουβλάκι: μια ξεχωριστή πρόταση στο Μαρούσι για απαιτητικούς γευσιγνώστες

Σουβλατζίδικα ανοίγουν πολλά, για να υπηρετήσουν το εθνικό μας φαγητό. Λίγα, όμως, καταφέρνουν πραγματικά να το αναδείξουν και να μας παρουσιάσουν κάτι ενδιαφέρον, αυθεντικό και ποιοτικό. Αυτό δηλαδή που κάνει το Ελληνικό Σουβλάκι στο Μαρούσι.

Άριστες πρώτες ύλες, διαλεγμένες με αυστηρά κριτήρια, και συνταγές φτιαγμένες με πολλή φροντίδα. Δύο χαρακτηριστικά που εγγυώνται πλούσια γεύση που θες να τη δοκιμάσεις ξανά και ξανά. Είναι μόνο αυτό το Ελληνικό Σουβλάκι; Αυτό και πολλά ακόμη!

Το maroussi-news μίλησε με την Ουρανία και τη Νικολέττα, τις δύο συνιδιοκτήτριες, που μας μίλησαν για την αξιόλογη διαδρομή που διένυσαν μέχρι να ανοίξουν το Ελληνικό Σουβλάκι. Δύο γυναίκες με γνώσεις μαγειρικής, που είχαν ταξιδέψει πολύ σε όλο τον κόσμο και έχουν καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και την Κέρκυρα, αποφάσισαν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους και άνοιξαν το Νοέμβριο του 2016 ένα ψαγμένο σουβλατζίδικο.

Η πολύμηνη έρευνα αγοράς που έκαναν πριν το ανοίξουν, η γευσιγνωσία και οι αυστηρές δοκιμές είχαν ως αποτέλεσμα έναν κατάλογο που ξεχωρίζει: πέρα από το λατρεμένο κλασικό σουβλάκι, υπάρχουν και εξεζητημένες προτάσεις, όπως το σουβλάκι με μοσχαρίσιο κρέας γάλακτος, αλλά και πολίτικες συνταγές και κεμπάπ που μαρτυρούν από την πρώτη μπουκιά την παραδοσιακή προσέγγιση των δύο γυναικών.

Και επειδή δε νοείται πλέον σύγχρονο εστιατόριο χωρίς σεβασμό στην υγιεινή διατροφή, στο Ελληνικό Σουβλάκι θα βρείτε και χορτοφαγικά πιάτα, όπως τυρί ταλαγάνι, sticks λαχανικών, φαλάφελ, γαρίδες και πρωτότυπες σαλάτες έξω από τα συνηθισμένα.

Πληροφορίες

Το Ελληνικό Σουβλάκι

Διονύσου 19 και Ερμού, Μαρούσι

211 1837242