Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συναντήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, με τους εκπροσώπους του «Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού – τοπικό τμήμα Αμαρουσίου» παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη.

Κατά τη συνάντηση η Μαριάννα Ζερβάκη, Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, η Κυριακή Μάχου, τοπική έφορος και ο Βασίλης Νικολόπουλος, βοηθός εφόρου και αρχηγός ομάδας Οδηγών Αμαρουσίου παρουσίασαν τους σκοπούς και δράσεις του Σώματος στην περιοχή του Αμαρουσίου. Έθεσαν τα ζητήματα που αφορούν στη στέγη, τους χώρους δραστηριοτήτων αλλά και το πλαίσιο κοινών δράσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον Δήμο.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρη τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Αμαρουσίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για το σύνολο του έργου τους που γαλουχεί τα παιδιά με αξίες, όπως ο σεβασμός, η πίστη, η συνεργασία και η φιλία. Επιπλέον ο Δήμαρχος δήλωσε πως είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν κοινές δράσεις με εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους μαθητές της πόλης οι οποίες αφενός θα είναι παιδαγωγικές και πρακτικά χρήσιμες και αφετέρου θα πολλαπλασιάσουν το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού που πρεσβεύει το Σώμα.​

Share