Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Γ. Πετρόπουλο

Την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών επιβεβαίωσαν ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Διοικητής του Σταθμού Αντιπύραρχος κ. Γεώργιος Πετρόπουλος κατά τη συνάντησή τους σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, όπου εδρεύει ο 9ος Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηνών.

Στη συνάντηση παρέστησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο εκπρόσωπος τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Επιπυραγός Γιάννης Αρτοποιός και η Πυρονόμος Μπεγέτη Μερόπη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα θέματα Πολιτικής Προστασίας στην πόλη του Αμαρουσίου και ειδικότερα η προετοιμασία για την αποτελεσματική διαχείριση και αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, ενόψει μάλιστα και της χειμερινής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνεχάρη και ευχαρίστησε τα μέλη της Πυροσβεστικής, άνδρες και γυναίκες, που βρίσκονται με αυτοθυσία πάντα στην πρώτη γραμμή για να προσφέρουν χέρι βοηθείας σε πληττόμενους συμπολίτες μας, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι ο ίδιος προσωπικά και ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των στελεχών του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, ώστε να διασφαλίζονται οι βέλτιστες συνθήκες για την επιτέλεση του έργου τους.

Ο Διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών κ. Γεώργιος Πετρόπουλος εξέφρασε την  ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Αμαρουσίου στο έργο της Πυροσβεστικής,  εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου για τη συνδρομή και τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια για την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Share