Σταθμοί Σερβικής βυζαντινής Εικονογραφίας στο Μαρούσι

Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Σερβίας σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή παρουσίαση με τίτλο «Σταθμοί της Σερβικής βυζαντινής Εικονογραφίας» από τον π. Σταμάτη [Σκλήρη], ιατρό, ζωγράφο, αγιογράφο και θεολόγο. Η παρουσίαση θα γίνει στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης Greek Travel Show.

Την παρουσίαση εικονογραφίας  θα ακολουθήσει και μια σύντομη παρουσίαση του πακέτου Βιωματικού Θρησκευτικού Τουρισμού JUPOP TOUR αφιερωμένο στον γνωστό Άγιο της Σερβίας, Ιουστίνο [Πόποβιτς] με ελεύθερη είσοδο.

Το Greek Travel Show, το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018 έρχεται από τις 4-6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.

Η 2η Greek Travel Show μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε πέρσι από τους 9.200 επισκέπτες της, εξελίσσεται φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Πληροφορίες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στις 17.00

Χώρος Εκδηλώσεων | Επίπεδο B

Επικοινωνία: join@meetsaints.travel

Share