Σεμινάριο θεάτρου ψυχανάλυσης Γυάλινος Κόσμος (T.Williams) στο Μαρούσι

Το ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α. (Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Προσωπικής Ανάπτυξης) στο Μαρούσι, φιλοξενεί ένα ενδιαφέρον Σεμινάριο Θεάτρου Ψυχανάλυσης με τον Γιώργο Παπαπαύλου και τον Βασίλη Ορλιακλή, το Σάββατο 25 Μαΐου στις 19.00.

Θα αναλυθεί ο “ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ” του Tennessee Williams και η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ”.

O Γιώργος Παπαπαύλου (Ηθοποιός) αναλύει ένα από τα σημαντικότερα έργα της αμερικανικής και παγκόσμιας δραματουργίας. Ο Βασίλης Ορλιακλής (ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής) μιλά για τις διαφορετικές δομές συντροφικότητας και οικογένειας που κουβαλάμε μέσα μας. Εσείς συμμετέχετε με τις σκέψεις, τις απορίες, τα συναισθήματα και τις απόψεις σας.

Κόστος Συμμετοχής: 20 ευρώ
Δηλώσεις Συμμετοχής: τηλ. 210 61 29 316, 6972 88 78 18 ή στο kepsypa.info@gmail.com

Λίγα λόγια για το ΚΕΨΥΠΑ

Το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α.) στο Μαρούσι ιδρύθηκε το 1992 με στόχο τόσο την παροχή συμβουλευτικών/ ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών στον άνθρωπο όσο και την προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου μέσα από τη μουσική ,το θέατρο και τη λογοτεχνία.

Στο πλαίσιο των ψυχολογικών δραστηριοτήτων, το ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α παρέχει:

ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία
συμβουλευτική ζευγαριών, γονέων και οικογένειας
προγράμματα εμψύχωσης παιδιών και εφήβων
θεραπεία ζεύγους και οικογένειας
ενημερωτικά σεμινάρια ψυχολογίας
βιωματικά σεμινάρια ψυχολογίας

Η θεωρητική προσέγγιση των παραπάνω δραστηριοτήτων βασίζεται στις αρχές της ψυχοδυναμικής θεώρησης, της θεωρίας Σχέσεων Αντικειμένου και της θεωρίας Συστημάτων.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης/προσωπικής ανάπτυξης μέσα από το θέατρο, το ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α παρέχει θεατρικά εργαστήρια με θέματα που αφορούν στις ανθρώπινες συνδέσεις, στην ανάπτυξη συναισθηματικών, επικοινωνιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων και στη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού και του περιβάλλοντα κόσμου “παντρεύοντας” έτσι την ψυχολογία με το θέατρο.

Share