Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης κοινόχρηστων χώρων και δρόμων στην περιοχή της Κοκκινιάς

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά τις ημέρες 23,24 & 25 Ιανουαρίου 2023, στις περιοχές της Κοκκινιάς, όπου εκτελούντο εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και δρόμους. Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, αναφέρει πως οι εργασίες που πραγματοποιούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε καθημερινή βάση και σε όλες τις γειτονιές της πόλεις, μαζί με τα νέα υπερσύγχρονα οχήματα (πλυντήριο κάδων, υδροφόρα, απορριμματοφόρα, σάρωθρα, φορτηγά κ.α.), έχουν αυξήσει το επίπεδο ποιότητας της επιχειρησιακής λειτουργίας και κατ΄ επέκταση την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αμαρουσίου που απολαμβάνουν μια πιο όμορφη και καθαρή πόλη.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Κοκκινιάς πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες:

  • Αντικατάσταση λαμπτήρων σε όλη την περιοχή και ενίσχυση φωτισμού με εγκατάσταση νέων φωτιστικών επί της οδού Παπαφλέσσα.
  • Σημειακή αποκατάσταση δαπέδων πεζοδρομίου επί των οδών: ΓούναρηΠαλαμάΚρυστάλη και Μελισσίων.
  • Χρωματισμός κρασπέδων επί των οδών: ΑργοναυτώνΜεσογείων (κόμβος), ΓούναρηΚέκρωποςΜελισσίωνΣισμανογλείου, στον χώρο στάθμευσης του Νεκροταφείου και στο πάρκο Ξυλούρη.
  • Δενδροστοιχίες και κλάδεμα χαμηλών δένδρων και θάμνων καθώς και χορτοκοπή παρτεριών, επί των οδών: ΑργοναυτώνΜαραθωνοδρόμουΜεγ. ΑλεξάνδρουΑγ. ΑθανασίουΚονίτσης και Κέκρωπος και στην ευρύτερη περιοχή.
  • Κλάδεμα υψηλών επί των οδών: ΣικελιανούΠολέμηΠαλαμάΑναπαύσεωςΧλόης και στην ευρύτερη περιοχή καθώς και εκριζώσεις κορμών δένδρων σε πεζοδρόμια σε όλη την έκταση της της εν λόγω περιοχής.
  • Συντήρηση χώρων πρασίνου στα πάρκα Ξυλούρη και Ηπειρώτικα, στο γήπεδο μπάσκετ Σισμανογλείου, στα παρτέρια του Νεκροταφείου και στις παιδικές χαρές της οδού Κονίτσης και της οδού Παπανικολή.

Για οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα της περιοχής τους, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες / φορείς μπορούν να απευθύνονται στην Γραμμή Δημότη, μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο 15321, μέσω e–mail στο 15321@maroussi.gr ή μέσω της Web  & Mobile εφαρμογής (διαθέσιμη για Android και iOS), καθώς και στηνΔ/νση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου (Αμαρουσίου Χαλανδρίου 41), στα τηλέφωνα 210 80 26 762 και 210 80 23 729.

Share