Παρουσία πλήθους πολιτών η παρουσίαση του βιβλίου «Το ΜΥΣΤΙΚΟ» της Μάρως Χούπη-Γεώργα

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου από πλήθος συμπολιτών παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της συγγραφέως Μάρως Χούπη Γεώργα «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» των εκδόσεων «ΠΝΟΗ», με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του, υπογράμμισε ότι η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου υποστηρίζει την προσπάθεια και το πνευματικό έργο του κάθε συμπολίτη και εκφράζοντας ιδιαίτερη εκτίμηση στο συγγραφικό έργο της κας Γιώργας, της ευχήθηκε  να είναι  καλοτάξιδο το «Μυστικό».  

Το βιβλίο προλόγισε ο Εκπαιδευτικός, Κοινωνιολόγος, τ. Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Βακαλόπουλος, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Δικηγόρος Αγγελική Κωνσταντίνου.      

Στην εκδήλωση τιμητική ήταν η παρουσία  του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη πατρός Νικάνωρος Καραγιάννη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, ο οποίος εξήρε την κα Γιώργα για το συνολικό της έργο.

Την εκδήλωση συντόνισε η κα Τούλα Λαζάρου

Παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κατερίνα Ψάλτη και ο πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Ζαπαντιώτης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης. 

Share