Παραιτήθηκε η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριακή Κανάρη – Ντάλη

Την απόφασή της να παραιτηθεί από Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου και κατ’ επέκταση από τη θέση της Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τρίτης 25ης Ιουλίου 2023 η Κυριακή Κανάρη – Ντάλη μέλος της Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι».

Η κα Κανάρη – Ντάλη δήλωσε πως παραιτείται προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στον Βόρειο Τομέα, με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», ενώ ακόμη δήλωσε πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και τη νέα Δημοτική Παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!» ως τη βέλτιστη επιλογή για τους Μαρουσιώτες.

Από τη δική του πλευρά ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαρίστησε την κα Κανάρη – Ντάλη για τη συνεργασία που είχαν πάντα σε αξιοπρεπή επίπεδα αλληλοσεβασμού και κατανόησης για το καλό της πόλης, παρότι σε διαφορετικές παρατάξεις και δήλωσε με την ευκαιρία την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για τις εκλογές της Περιφέρειας Αττικής και φυσικά και της Κανάρη – Ντάλη όπως και του Βαγγέλη Κάββαλου (νυν Δημοτικού Συμβούλου Αμαρουσίου), στον Βόρειο Τομέα, από τη στιγμή που επιλέγουν να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε ακόμη όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Αμαρουσίου να πάρουν θέση για το ποιον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής στηρίζουν, έτσι ώστε οι Μαρουσιώτες να γνωρίζουν καλά και ξεκάθαρα τις θέσεις του καθενός.

Share