Ο Δήμος Αμαρουσίου στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Μαρουσιώτη Χρήστου Ασφή

Η πρώτη ατομική έκθεση του Μαρουσιώτη φωτογράφου – εικαστικού Χρήστου Ασφή, με τίτλο «Ταξίδι στη Φαντασία εμπνευσμένο από τη Φύση» παρουσιάστηκε με μγάλη επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αμαρουσίου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στην εκδήλωση παραβρέθηκε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τον χαιρετισμό του δημάρχου στον δημιουργό και στους φίλους της εικαστική τέχνης, ανέφερε:

«Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά ο δήμαρχός μας, κ. Αμπατζόγλου, στηρίζουν την καλλιτεχνική δημιουργία και έμπνευση των Μαρουσιωτών δημιουργών, που μέσα από την τέχνη τους προάγουν τον πολιτισμό στην πόλη μας. Με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής, την ερχόμενη Άνοιξη πρόκειται να διοργανώσουμε μία μεγάλη εικαστική έκθεση, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, στην οποία ο κ. Ασφής έχει ανοικτή πρόσκληση για τη συμμετοχή του.

Εκ μέρους της διοίκησης, ευχόμαστε, να έχει κάθε επιτυχία το “ταξίδι” των έργων σας, που έχει αφετηρία τον Δήμο μας».

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Νικολαράκος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Ιωαννίδης, Αικατερίνη Βουρλάκη.

Share