Ο δήμος Αμαρουσίου παραχωρεί αίθουσα στην «Αμαρυσία Εστία», για τη στήριξη παιδιών με αναπηρία

Η Πρόεδρος του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» Σοφία Κοντοπούλου, απηύθυνε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την παραχώρηση χρήσης αίθουσας για τη λειτουργία της Μικρής Λέσχης της «Αμαρυσίας Εστίας».

Η «Αμαρυσία Εστία» είναι ένα σωματείο με στόχο την παροχή υπηρεσιών απασχόλησης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, εργασιακής αποκατάστασης και κοινωνικής προσαρμογής για άτομα με αναπηρία. Λειτουργεί από το 2007 και είναι πλαισιωμένο με ειδικούς θεραπευτές και εθελοντές, για τη στήριξη, ψυχαγωγία και εκπαίδευση των παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Η εξασφάλιση του χώρου από το δήμο Αμαρουσίου δίνει τη δυνατότητα στο Σωματείο να λειτουργήσει την παραπάνω λέσχη προσφέροντας στα μικρότερα παιδιά – μέλη της Εστίας την ευκαιρία να απασχολούνται δημιουργικά δυο φορές την εβδομάδα, υπό την καθοδήγηση ειδικού προσωπικού.

Κλείνοντας το ευχαριστήριο μήνυμά της, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμαρυσίας Εστίας κ. Κοντοπούλου, σημειώνει: «Για μια ακόμη φορά αποδείξατε την ευαισθησία και το ενδιαφέρον σας και για αυτή την ευπαθή ομάδα των συνδημοτών μας και είστε δίπλα μας, όπως το κάνετε εδώ και δέκα χρόνια. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στο μεγάλο ενδιαφέρον και στις προσπάθειες της Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένης Λέκκα, την οποία και ευχαριστούμε».

Share