Ομαλά πραγματοποιήθηκε η επανεκκίνηση των Σχολείων και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Η επανεκκίνηση των Σχολείων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) και των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών στο Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε ομαλά μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία «Ελπίς».

Τις προηγούμενες ημέρες, ακόμη όμως και σήμερα το πρωί, ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να είναι εφικτή η ασφαλής πρόσβαση όλων, καθηγητών και μαθητών στους χώρους εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα με σαφείς οδηγίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου καθαρίστηκαν από το παγωμένο χιόνι όλες οι είσοδοι των σχολικών μονάδων και δημιουργήθηκαν καθαροί διάδρομοι πρόσβασης στις αίθουσες διδασκαλίας με ρίψη αλατιού όπου αυτό ήταν απαραίτητο.  Επιπλέον κόπηκαν όλα τα επικίνδυνα κλαδιά. Η εργασία της κοπής και απομάκρυνσης επικίνδυνων κλαδιών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, σε συνέχεια σχετικών παρατηρήσεων και διαρκούς επικοινωνίας που πραγματοποιείται μεταξύ Σχολικών Επιτροπών του Δήμου και Διευθυντών των Σχολείων.

Όσο αφορά την αποκομιδή κλαδιών και ογκωδών στην πόλη του Αμαρουσίου, ανακοινώνεται το ακόλουθο έκτακτο πρόγραμμα και παρακαλούνται οι κάτοικοι να το τηρήσουν ευλαβικά (αποδεσμεύοντας τα κλαδέματά τους στις συγκεκριμένες ημέρες ανά περιοχή) δεδομένου του μεγάλου φόρτου που έχει δημιουργηθεί στις υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας από την πρωτοφανή κακοκαιρία. Μοναδικός σκοπός η εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

·       Τρίτη 1.2.2022

Αγ. Νικόλαος , ΚΑΤ,  Κοκκινιά,  Καρπάθικα,  Ηπειρώτικα, Δωδώνη, Κέντρο, Αγ. Ανάργυροι

·       Τετάρτη 2.2.2022

Ν. Τέρμα, Άνω-Κάτω Ψαλίδι, Ανάβρυτα, Βορρέ, Ν. Λέσβος, Εργατικές, Αγ. Θωμάς

·       Πέμπτη 3.2.2022

Αγ. Φιλοθέη, Στούντιο, Ν. Μαρούσι, Λάκκας Κόττου, Πολύδροσο, Παράδεισος

·       Παρασκευή 4.2.2022

Αγ. Νικόλαος , ΚΑΤ,  Κοκκινιά,  Καρπάθικα, Δωδώνη, Κέντρο, Αγ. Ανάργυροι

·       Σάββατο 5.2.2022

Ν. Τέρμα, Άνω-Κάτω Ψαλίδι, Ανάβρυτα, Βορρέ, Ν. Λέσβος, Εργατικές, Αγ. Θωμάς

·       Κυριακή 6.2.2022

Αγ. Φιλοθέη, Στούντιο, Ν. Μαρούσι, Σωρός, Πολύδροσο,  Παράδεισος

Share