Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά στο Μαρούσι

 

Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου μπορούν μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι στους μαγευτικούς κόσμους του εθνικού μας παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά.

Μπορούν να επιβιβαστούν στο «Eξπρές των Oνείρων», γνωστό και ως «Τρένο που πάει παντού», και να ταξιδέψουν στους συναρπαστικούς κόσμους του Έλληνα συγγραφέα, στους Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά. Πίσω απο την πρωτότυπη, βιωματική και διδακτική εμπειρία μάθησης, ψυχαγωγίας και ανεξάντλητης φαντασίας, βρίσκεται η ΔΕΘ HELEXPO.

 

ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Κάθε βήμα και μια απροσδόκητη περιπέτεια! Από το μυστικό εργαστήρι του Φραγκίσκου του φραγκόσυκου, του περιβόητου εφευρέτη της Φρουτοπίας που με το μυστικό του όπλο αφαιρεί το μάνα από τους μανάβηδες και τους μεταμορφώνει σε βίδες, στο ευωδιαστό, αλλά ευάλωτο λουλουδένιο σπιτάκι που χτίζουν τα τρία μικρά λυκάκια! Από το στοιχειωμένο κάστρο της μάγισσας Φρικαντέλας που κλέβει φωνές παιδιών που τραγουδούν τα κάλαντα και τις φυλακίζει σε μπαλόνια, στο μυθικό ζαχαροπλαστείο του Λιχουδιστάν, όπου ο κύριος Ζαχαρίας συναντά την κυρία Γλυκερία και της προσφέρει ένα μπακλαβαδάκι με μέλι από χρυσάνθεμα! Από το απίθανο τσίρκο του Μανόλη με το θαυμαστό γιγάντιο σαλιγκάρι του ουράνιου τόξου, στο μυστηριώδες μέγαρο της ∆όνας Τερηδόνας που φυλακίζει τη μικρή Λουκία επειδή το χαμόγελό της είναι πιο όμορφο από το δικό της.

Αν θέλετε, λοιπόν, να ταξιδέψετε, επισκεφθείτε τη ΔΕΘ HELEXPO στο Μαρούσι, επί της λεωφόρου Κηφισίας και αφεθείτε στο… θαύμα του παραμυθιού, που σας προσφέρει ο Ευγένιος Τριβιζάς.

 

 

Share