Ξεκινά η ολική ανάπλαση της παιδικής χαράς του Αμαλίειου και του περιβάλλοντα χώρου στο Δήμο Αμαρουσίου

Υπεγράφη η σύμβαση για τη δημιουργία πρότυπης παιδικής χαράς στο Αμαλιείο και των ασφαλών προσβάσεων σε αυτήν, σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του αναδόχου του έργου.

Η σύμβαση υπεγράφη κατά τη συνάντηση του Δημάρχου κ. Αμπατζόγλου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με εκπροσώπους της εργοληπτικής επιχείρησης και με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Ευάγγελου Κάββαλου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 961.286,18 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, εκ των οποίων κατά το ποσόν των 2/3 χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και κατά το 1/3 από ίδιους πόρους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την έναρξη του έργου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που δίνει η παρούσα Δημοτική Αρχή στη δημιουργία σύγχρονων, ασφαλών και λειτουργικών χώρων αναψυχής και συνάθροισης για μικρούς και μεγάλους στο Μαρούσι, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

 

Η δημιουργία της πρότυπης παιδικά χαράς του Αμαλίειου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε δύο περίπου μήνες.

rbt

 

Share