Με επίσημο προσκεκλημένο τον Σάκοτα η κοπή της πίτας της Νίκης Αμαρουσίου

Ο Ντούσαν Σάκοτα ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της Νίκης Αμαρουσίου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου και βραβεύτηκε από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Στο γεμάτο κλειστό της Κοκκινιάς η Νίκη Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε λαμπρή εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών και εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής, αθλητικών σωματείων, εξωραϊστικών και πολιτιστικών συλλόγων, προπονητές, παίκτες, γονείς και μέλη της.

Η ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία από το 1991 μέχρι σήμερα λειτουργεί με στόχο να εμφυσήσει στα παιδιά αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, η ομαδικότητα και ο σεβασμός στον αντίπαλο, πραγματοποίησε την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του σωματείου, Αντώνης Τσέκενης, έκανε μια σύντομη αναφορά στην πορεία των ομάδων εντός γηπέδων, αλλά και στον ρόλο της Νίκης στην κοινωνία του Αμαρουσίου και στον τοπικό αθλητισμό.

Εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Σαγρής, Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Σμυρνής και Πέτρος Κόνιαρης. Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» Αθανάσιος Νησιώτης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ και πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Αρίων Αμαρουσίου» Δημήτρης Πέτρου και ο γενικός γραμματέας του Γ.Σ. Αμαρουσίου Γρηγόρης Σταυρίδης.

Στο κλειστό της Κοκκινιάς βρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, ένας αθλητής που επέδειξε στη σταδιοδρομία του γνήσιο αθλητικό πνεύμα, αντιμετωπίζοντας σοβαρούς τραυματισμούς και καταφέρνοντας να επιστρέψει δυνατότερος.

Η Νίκη Αμαρουσίου, όπως κάθε χρόνο, βράβευσε τον νεότερο αθλητή και τη νεότερη αθλήτρια του σωματείου. Έτσι, λοιπόν, ο έφορος των Ακαδημιών Βόλεϊ Σόλων Σαββίδης βράβευσε τους Γιώργο Καραντανή, Στάμο Κάππο και ο έτερος έφορος και τιμ μάνατζερ της ανδρικής ομάδας Βασίλης Κωνσταντακόπουλος βράβευσε τις Ιωάννα Καρατσώλη και Μυρτώ Φίλη. Παράλληλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου και μέλος της Νίκης, Δημήτρης Καρλαύτης, βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το προηγούμενο έτος: τη Χρύσα Γιαννέλου, τη Νεφέλη Γκίκα και τον Γιάννη Καντά.

Share