Μαρούσι: Χειροπέδες σε 13χρονο που χτύπησε ανήλικο για να τον ληστέψει

Συνελήφθη από τις Αρχές ένας 13χρονος που προσπάθησε να κλέψει χρήματα και κινητό από ένα άλλο παιδί στην περιοχή της Νεραντζιώτισσας, αλλά δεν τα κατάφερε και προσπάθησε να ξεφύγει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν αστυνομικοί της ασφάλειας εκτελούσαν περιπολία στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου και γύρω από μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Τότε ενημερώθηκαν ότι έξω από τον ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα υπάρχει ένα επεισόδιο, έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν 8 ανήλικους. Η μητέρα του ενός παιδιού είπε πως ο γιος της έχει δεχτεί επίθεση από έναν 13χρονο προκειμένου να του αρπάξει χρήματα και κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αναζητήσεις και εντόπισαν τον 13χρονο στην περιοχή του Αιγάλεω. Μάλιστα, ο 13χρονος τον Φεβρουάριο είχε επιτεθεί ξανά στο συγκεκριμένο παιδί και του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο το οποίο άνηκε στη μητέρα του. Ο μικρός δεν το είχε πει όμως φοβούμενος την αντίδραση της μαμάς του.

Ο 13χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και εκεί διαπιστώθηκε ότι εκτός από αυτή την κλοπή και την επίθεση έχει διαπράξει τουλάχιστον άλλα δύο με τρία παρεμφερή αδικήματα.

Share