Εκρήξεις στη ΔΟΥ στο Μαρούσι και στο Σισμανόγλειο

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην εφορία (ΔΟΥ) στο Μαρούσι αλλά και σε ATM στο Σισμανόγλειο. Η έκρηξη στο ATM στο Σισμανόγλειο σημειώθηκε μισή ώρα μετά από αυτή στη ΔΟΥ Αμαρουσίου.

Φαίνεται πως η έκρηξη στο Μαρούσι, στη ΔΟΥ, δεν ήταν απλά μια συνηθισμένη επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό. Αντίθετα, για τις Αρχές, είναι ένα περιστατικό το οποίο ανησυχεί και προβληματίζει. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, έχοντας αναλάβει την έρευνα και όλες τις διαδικασίες στο σημείο. Αυτό που προκαλεί έντονο προβληματισμό, ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα πριν από την έκρηξη.

Το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προσπαθεί να συλλέξει υπολείμματα για να διαπιστώσει για τι μηχανισμό μιλάμε. Σύμφωνα με τη Μίνα Καραμήτρου, αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σχετίζονται οι εκρήξεις στη ΔΟΥ Αμαρουσίου και στο Σισμανόγλειο.

Είναι ενδεικτικό πως οι δράστες της επίθεσης στο ΑΤΜ του νοσοκομείου απείλησαν τη φύλακα με «εκρηκτικό μηχανισμό», ενώ ήταν ντυμένοι με ιατρικές στολές και μάσκες.

Πηγή: Newsbomb.gr, newsit.gr

Share