Μαρούσι: Τιμάει Μπαρτζώκα και Γκατζούλη στην επιστροφή τους στον Άγιο Θωμά

Το Μαρούσι θα τιμήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ανδρέα Γκατζούλη στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό (19/11, 20:15) με αφορμή την επιστροφή τους στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Μετά τη νίκη στο Λαύριο, το Μαρούσι υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19/11, 20:15) για την έβδομη αγωνιστική της Basket League και θα τιμήσει δυο «δικούς» του ανθρώπους.

Ο λόγος για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος ως αθλητής αγωνίστηκε όλη του την καριέρα με τα «κιτρινόμαυρα», από το παιδικό μέχρι την ανδρική ομάδα αλλά και ως προπονητής οδήγησε την ομάδα στη μοναδική πορεία στη EuroLeague της σεζόν 2009/10 (ως το ΤΟΡ-16) και παράλληλα στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α1.

Αλλά και τον επί σειρά ετών γυμναστή, Ανδρέα Γκατζούλη ο οποίος συνέδεσε την παρουσία του με την κατάκτηση του Σαπόρτα και τις μεγάλες πορείες που ακολούθησαν.

Εκτός προπονήσεων παραμένει μόνο ο Στεφάν Πένο, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην ωμοπλάτη και εκγύμνασης μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με το Περιστέρι bwin, ώστε να διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Πηγή: gazzetta.gr

Share