Μάθημα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στο Life Blossom στο Μαρούσι

Την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου, αλλά και κάθε Παρασκευή ο Πολυχώρος Life Blossom στο Μαρούσι διοργανώνει μάθημα ελληνικών παραδοσιακών χορών για όλους όσους ενδιαφέρονται για την παράδοση του τόπου μας και την έκφρασή της μέσα από την τέχνη του χορού.

Οι Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί μας διασκεδάζουν, μας χαροποιούν, μας κοινωνικοποιούν και ταυτόχρονα μας γυμνάζουν. Μέσα από το χορό μαθαίνουμε για τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας αλλά και την ταυτότητά μας. Ο παραδοσιακός χορός εκφράζει: συναισθήματα,πολιτισμό,ιστορία,λεβεντιά.

Ο χορός επιπλέον ως κινητική δραστηριότητα προάγει την υγεία, βελτιώνει τη φυσική κατάσταση,αναπτύσσει την κινητικότητα των αρθρώσεων,τη δύναμη,την ισορροπία,την αντοχή,τον ρυθμό και τη νευρομυϊκή συναρμογή.

Μέσα από το χορό μαθαίνεις να κατανοείς τις βασικές λειτουργίες του σώματός σου, εξασκείσαι σε βασικές μουσικές έννοιες και αποκτάς βαθιά γνώση του σώματός σου καθώς απελευθερώνεις τις κινητικές και εκφραστικές σου ικανότητες.

Ελάτε και εσείς να γνωρίσετε τη χαρά του χορού, να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά σε διαφορετικούς ρυθμούς ,να θυμηθείτε τις ρίζες σας, να τραγουδήσετε και να διασκεδάσετε!

Τα μάθημα γίνεται κάθε Παρασκευή ,18:45-19:45

Υπεύθυνη διδασκαλίας: Ευτυχία Καψάλη

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Life Blossom-Πολυχώρος Ευεξίας & Αυτοβελτίωσης

Δημ.Ράλλη 35 & Μαραθωνοδρόμων (είσοδος από Μαραθωνοδρόμων), Μαρούσι

Τηλ: 6948008724

e-mail:simouv@lifeblossom.gr

 

Share