Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Αμαξοστασίου του Δήμου παραβρέθηκε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρουσία του Προέδρου του ΔΣ του Σωματείου Μανώλη Ηλιάκη, του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι» Γιώργου Καραμέρου, της επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου»  Μαρίας Καρλατήρα, του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Μπόγδανου και πολλών εργαζομένων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κατά το σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλες και όλους για την προσφορά τους από τη θέση που υπηρετούν, στη βελτίωση της καθημερινότητας του Μαρουσιώτη και επανέλαβε για ακόμη μία φορά τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου στην προάσπιση τη ποιότητας της εργασίας τους.  Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συναδέλφους του υπαλλήλου της Δημοτικής Συγκοινωνίας Βαγγέλη Κατωπόδη που έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από έκτακτη ιατρική επέμβαση.

Χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους, απηύθυναν επίσης οι παρευρισκόμενοι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων στελέχη της Δημοτικής Αρχής και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκφράζοντας τη στήριξη στο έργο όλων των υπαλλήλων του Δήμου, ενώ τη θλίψη τους εξέφρασαν για την απώλεια του εργαζομένου της Δημοτικής Συγκοινωνίας.​

Share