Καλές τιμές, ποιότητα και εξυπηρέτηση από τους εμπόρους του Αμαρουσίου

Ανοιχτά παραμένουν τα καταστήματα σήμερα Κυριακή προκειμένου ο καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα Χριστούγεννα. Το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσόυ έχει φορέσει τα γιορτινά του και αναμένει τους καταναλωτές που σπεύδουν για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Η κίνηση έως και αυτή την ώρα (13:00) σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου είναι μειωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές. “Όλοι οι έμποροι περιμένουν αυτή τη περίοδο των εορτών για να δουν τους τζίρους τους να ανακάμπτουν. Προσπαθούν για το καλύτερο. Εντός των καταστημάτων υπάρχουν προσφορές και γενικά οι έμποροι έχουν κατεβάσει τις τιμές, προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και την καλύτερη εξυπηρέτηση” δήλωσε στο maroussi – news.gr o κ. Νικολαράκος και πρόσθεσε “Δυστυχώς οι πολίτες τα περισσότερα χρήματα από το δώρο που πήραν θα τα διαθέσουν για την κάλυψη οφειλών και φυσικά για τα τέλη κυκλοφορίας”.

Μπορεί η ατμόσφαιρα να είναι γιορτινή,το Μαρούσι να είναι στολισμένο ωστόσο τα έργα συνεχίζονται όπως τόνισε και ο κ. Νικολαράκος. “Την ίδια ώρα που οι επιχειρήσεις προσπαθούν να δουλέψουν στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου γίνονται ακόμα έργα ενώ κανονικά, όπως είχαν δηλώσει οι δημοτικές αρχές, θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους δεν βοηθά καθόλου την αγορά” δήλωσε.

Share