O Εξωραΐστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου Αμαρουσίου Ζωοδόχος Πηγή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την πρωτοχρονιάτική πίτα έκοψε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου Αμαρουσίου Ζωοδόχος Πηγή στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συλλόγου ανταλλάσσοντας ευχές με τα μέλη και τους φίλους του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την υπέροχη χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Αμαρουσίου σε ένα πρόγραμμα από γνωστά μελωδικά τραγούδια που αγκαλιάστηκαν, με ενθουσιασμό, από όλους. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Αθανάσιος Πεφάνης. Παρών, όπως πάντα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου Θεόδωρος Αμπατζόγλου Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους τους κατοίκους του Ψαλιδίου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, γιατί τους εκπροσωπεί ένας δραστήριος και διεκδικητικός Σύλλογος, με τον οποίο συζητά, εποικοδομητικά, η Δημοτικη Αρχή, για όλα τα θέματα που αφορούν την περιοχή.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κώστας Σολδάτος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την μαζική τους παρουσία, ευχήθηκε, εκ μέρους των μελών του Δ.Σ., Καλή Χρονιά σε όλους και Καλή θητεία στα μέλη του Δ.Σ. Απευθυνόμενος στη Δημοτική Αρχή σημείωσε ότι, παρά το γεγονός ότι το Ψαλίδι είναι μια από τις ομορφότερες γειτονιές του Αμαρουσίου, υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να προγραμματισθούν και να γίνουν.
Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, κ. Κώστας Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Νώντας Γαρδέλης, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιάννης Νικολαράκος, Πέτρος Κόνιαρης, Νίκος Πέππας και Ελένη Λέκκα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Τάσος Γιαννακόπουλος, οι επικεφαλείς δημοτικών συνδυασμών κα Κατερίνα Ψάλτη και κ. Νίκος Ξουράφης, οι εντεταλμένες σύμβουλοι, κυρίες Κατερίνα Βουρλάκη και Δήμητρα Ρώτα και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Λευτέρης Μαγιάκης και Δημήτρης Πολυχρονιάδης.
Share