Γ.Σ. Αμαρουσίου: Εργομετρικές μετρήσεις για τους αθλητές και της αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ

Τη δυνατότητα να προβούν σε εργομετρικές μετρήσεις έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες των Τμημάτων καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αμαρουσίου μετά τη σύναψη νέας συνεργασίας με το Εργομετρικό Κέντρο Αθλητικής Βελτίωσης «Peak Performace».

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των αθλητών μέσα από μια σειρά εργομετρικών μετρήσεων, ώστε να καταγραφεί με ακρίβεια η αναλυτική εικόνα της κατάστασης του κάθε αθλούμενου.  Συγκεκριμένα οι μετρήσεις θα δώσουν τη δυνατότητα στους προπονητές να έχουν μια αναλυτική εικόνα για τον κάθε αθλητή έτσι ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν ένα συγκεκριμένο προπονητικό πλάνο το οποίο από τη στιγμή που θα είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του κάθε αθλητή θα συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της απόδοσης και θα μειώνει το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες των Τμημάτων Ακαδημιών και Υποδομών θα μπορέσουν να προβούν σε μετρήσεις εντός του γηπέδου του Αγίου Θωμά το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019 και κατά τις ώρες 08.00 έως 12.00.