Μάχη Νικολαράκου στο maroussiradio.gr: «Το ιστορικό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι αλλάζει χρώμα και φως»

«Μέσα στον Μάιο το ιστορικό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι αλλάζει χρώμα και φως» προαναγγέλλει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Μάχη Νικολαράκου, μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Δήμου Αμαρουσίου, maroussiradio.gr.

Η Μάχη Νικολαράκου εξηγεί ότι μετά από διαρκή διαβούλευση και σε συνεχή συνεργασία με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, αναβαθμίζεται περαιτέρω αισθητικά και λειτουργικά η κεντρική αγορά της πόλης με νέα, βραβευμένα για τον σχεδιασμό τους, φωτιστικά τύπου LED όπως και με καινούρια καθιστικά.

«Ο Δήμαρχος, ακούει, ζει στο κέντρο της πόλης, ξέρει τα προβλήματά μας και δίνει διαρκώς λύσεις», τονίζει η Μάχη Νικολαράκου, η οποία εκπροσωπώντας περίπου 400 εμπόρους, απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Μαρουσιώτες και τους επισκέπτες της πόλης να προτιμούν σε καθημερινή βάση την τοπική αγορά απαριθμώντας τα πλεονεκτήματά της.

Τι δεν υπάρχει όμως αλλού και το έχει η αγορά της πόλης μας;

«Αγορές υπάρχουν παντού, αλλά αγορά με τόσα ωραία πολιτιστικά δρώμενα δεν θα βρεις αλλού» λέει η Μάχη Νικολαράκου και έχει δίκιο!

Για να ακούσετε πώς θα αλλάξει φως και χρώμα το ιστορικό εμπορικό κέντρο και πολλά ακόμη για την αγορά μας στην καρδιά της πόλης, συντονιστείτε στο  maroussiradio.gr και ακούστε ή… δείτε τη συνέντευξη της Μάχης Νικολοράκου.

 

 

Share