Γυαλιά ηλίου: Οι 6 τάσεις της μόδας για το χειμώνα 2019/2020 που πρέπει να γνωρίζεις

Το ότι τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα και το χειμώνα το γνωρίζουμε πολύ καλά στην Ελλάδα. Οι υπεριώδεις ηλιακές ακτινοβολίες περνούν και μέσα από τα σύννεφα και είναι το ίδιο ικανές να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην όραση με την πάροδο του χρόνου. Βέβαια, τα γυαλιά ηλίου δεν τα φοράμε μόνο για να προστατευθούμε. Τα φοράμε και επειδή μας χαρίζουν ακαταμάχητο στυλ και δίνουν πόντους στην εμφάνισή μας όλες τις εποχές του έτους. Αν είσαι,λοιπόν, κι εσύ μια fashionista που θέλει να ενσωματώνει στο look της όλα τα trends και να τα αναδεικνύει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, πρέπει να γνωρίζεις οπωσδήποτε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των γυαλιών ηλίου που θα φορεθούν φέτος το χειμώνα.

Oversized γυαλιά

Εχουμε συνηθίσει τα oversized γυαλιά για το καλοκαίρι και τα πιο μικρά για το χειμώνα,όμως φέτος μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή. Μεγάλα και εντυπωσιακά προσδίδουν σε κάθεou9it μια αριστοκρατική πινελιά που λατρεύουμε ακόμα και τις πιο συννεφιασμένες μέρες.

Cat eye

Τα cat eye γυαλιά ηλίου είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις φέτος το φθινόπωρο, επειδή είναι ένα αξεσουάρ που αρκεί από μόνο του, για να μεταμορφώσει την εικόνα σου. Ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα, εκτός από τα πολύ στενά και μικρά. Τα λατρεύουμε με ανοιχτούς μπλε φακούς που είναι ιδανικοί για το χειμώνα, αφήνουν τα μάτια από μέσα να φαίνονται και είναι ό,τι πιο μοντέρνο είδαμε στις πασαρέλες.

Γεωμετρικά σχέδια

Για τις πιο εκκεντρικές ψυχές, τα γυαλιά ηλίου σε έντονα γεωμετρικά σχέδια, όπως το πολύγωνο, είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή με γυαλιά που δεν περνούν απαρατήρητα. Αν σου αρέσει να παίζεις με τα χρώματα στα αξεσουάρ σου, ώστε να κάνεις πιο χαρούμενη τη μονοχρωμία και μουντάδα του χειμώνα, τότε θα τα αγαπήσεις σε πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς φακών.

Καρδιές

Όταν τα φορούσε πρώτη φορά η Paris Hilton μια δεκαετία πριν, δεν φανταζόμασταν ότι κάποτε τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς θα ήταν το αγαπημένο αξεσουάρ των απανταχού υπέρμαχων του girly στυλ. Έγιναν, όμως, πλέον mainstream και μας αρέσουν και το χειμώνα. Προτίμησέ τα με μαύρο σκελετό για πιο ήσυχες εμφανίσεις σε σχέση με το ροζ ή το κόκκινο του καλοκαιριού.

Μάσκα

Αν είσαι κάτω των 25 ετών, τότε πιθανότατα να μην έχεις φορέσει ποτέ στη ζωή σου γυαλιά-μάσκα. Αν είσαι μεγαλύτερη, η επιστροφή της μάσκας θα σου πάρει καιρό να τη συνηθίσεις. Όπως και να έχει, η μάσκα είναι ένα γυαλί που θα μας απασχολήσει σίγουρα και το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε αποτελεί επένδυση.

Μικρά στρογγυλά γυαλιά

Τα μικρά στρογγυλά γυαλιά είναι η απόλυτη απόδειξη ότι τα 90’s είναι εδώ με τον πλέον δυναμικό τρόπο. Αν το καλοκαίρι δεν μπορούσες να τα φορέσεις γιατί δεν σου κάλυπταν όσο ήθελες τα μάτια, τώρα ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις το απόλυτο look της εποχής μας και να μην μπορείς έπειτα να τα αποχωριστείς!

Για ακόμα περισσότερες προτάσεις για γυαλιά ηλίου σε πολύ οικονομικές τιμές, επισκεφθείτε το online κατάστημα οπτικών Eyebuy.

Share