Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αμαρουσίου: Συνεχίζονται οι εγγραφές για νέο κύκλο μαθημάτων με θέμα την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Μαρούσι, συνεχίζει και φέτος να προσφέρει ένα νέο «παράθυρο» στη γνώση και στη Δια Βίου Μάθηση, μέσα από ένα νέο κύκλο σεμιναρίων με θέμα την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση και πώς αυτές καλλιεργούνται.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, και θα πραγματοποιούνται ώρες 16:30 έως 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη μεγάλη απήχηση που έχει η πρωτοβουλία λειτουργίας Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι, τόνισε πως : “Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε δικαιώνει την προσπάθεια μας και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικές και χρήσιμες υπηρεσίες στους πολίτες.”

Σε αυτά τα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα αναγνωρίσουν το επίπεδο αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης τους, και θα μάθουν στρατηγικές άμεσα εφαρμόσιμες, για το πώς να ενισχύσουν αυτά τα στοιχεία. Θα μάθουν πώς να ανακαλύψουν και να αναδείξουν την καλύτερη έκδοση του εαυτού τους, με σκοπό να οδηγηθούν σε μια καλύτερη προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής. Ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr
τηλ: 2821501060-6932447016

Share