Αμπατζόγλου: Η υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Αμαρουσίου είναι απόφαση ευθύνης, πίστης και αισιοδοξίας

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου παρουσία εκπροσώπων της Νέα Δημοκρατίας, πολιτών, δημοσιογράφων και πολλών φίλων ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Μαρούσι και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Νέα Εποχή – Για Ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη».

Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και νυν Δημάρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, η βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως, ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου, η Γραμματέας Κοινωνίας-Κόμματος της ΝΔ Ζωή Ράπτη, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης και πολλοί άλλοι.

“Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα είναι μια απόφαση ευθύνης, πίστης και αισιοδοξίας” δήλωσε ο κ. Αμπατζόγλου κατά την έναρξη της ομιλίας του και σημείωσε «Ευθύνη απέναντι στην πόλη που πήγα σχολείο,  που ζω 35 χρόνια τώρα,  που έκανα τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής, επιστημονικής και  κοινωνικής μου διαδρομής, που δημιούργησα οικογένεια. Πίστη για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το Μαρούσι, τις οποίες  πρέπει να αξιοποιήσουμε προς όφελος των συμπολιτών μας. Αισιοδοξία ότι με ισχυρή ομάδα, καλό προγραμματισμό, σοβαρή δουλειά ,  σωστό συντονισμό μπορούμε, πραγματικά μπορούμε να οδηγήσουμε την πόλη
στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Για Ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη»  έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις οικονομικές δυνατότητες και προοπτικές  του Αμαρουσίου λέγοντας χαρακτηριστικά “Το Μαρούσι είναι μια πόλη με αξίες, σημείο αναφοράς της χώρας. Είναι η πόλη όπου χτυπά η καρδιά της ελληνικής οικονομίας. Δεν ξεχνάμε πως από το Μαρούσι δημιουργείται το ¼ του ΑΕΠ από τις εταιρείες που έχουν έδρα στην πόλη μας”. “Το σύνθημά μας είναι, μιλάτε και σας ακούμε” δήλωσε ο κ. Αμπατζόγλου και στη συνέχεια παρουσίασε τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

“Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Αμπατζόγλου. “Δεν σταματά η μεγάλη διαδρομή που ξεκινήσαμε πριν από 13 χρόνια αλλά συνεχίζεται με τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.  Παραλάβαμε ένα Δήμο χρεοκοπημένο και με σκληρή δουλειά το Μαρούσι  είναι έτοιμο να πετάξει προς το μέλλον σε μία διαδρομή που ξεκινάει  σήμερα».

Αξίζει να σημειωθεί πως τον λόγο πήρε και ο κ. Αυγενάκης ο οποίος τόνισε πως η επιλογή του κ.Αμπατζόγλου για τον Δήμο Αμαρουσίου είναι η καταλληλότερη. “Τασσόμαστε στο πλευρό του Θεόδωρου” δήλωσε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και πρόσθεσε “Ο μεγάλος στόχος της παράταξής μας είναι οι εθνικές εκλογές αλλά θέλουμε να έχουμε και στην αυτοδιοίκηση πρόσωπα ικανά. Για το καλό του τόπου”.

Το  δικό του μήνυμα έστειλε και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ο οποίος μπορεί να μην παρευρέθηκε στην εκδήλωση ωστόσο την χαιρέτισε και ευχήθηκε στον κ. Αμπατζόγλου με τον οποίο τον συνδέει μακρόχρονη φιλία, καλή επιτυχία.

Οι πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού: 

Πρόκειται για τους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους:
Ελένη Βλάχου- Σταματάκη.
Γεώργιος Ζήκος.
Βαγγέλης Κάββαλος.
Δημήτρης Καρλαύτης.
Νώντας Κατσιγιάννης.
Βασίλης Κόκκαλης.
Βασίλης Κωνσταντίνου.
Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Σπύρος Σταθούλης.
Ρένα Χαλιώτη.

Επίσης ανακοίνωσε 17 νέες υποψηφιότητες οι οποίες είναι οι ακόλουθες:
Ιωάννη Αμαξηλάτη-Δημοσιογράφος
Νίκος Αρβανιτάκης-Δικηγόρος-Πρόεδρος Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού
Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης.
Δημήτρης Βασιλόπουλος-Αρχιτέκτονας.
Ιουλία Γαληνού-Δικηγόρος
Μαίρη Γώγου-Ιατρός.
Άννα Ζαχαριάδου-πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου-Πολιτικός Επιστήμονας.
Μαριάννα Ζερβάκη-ειδική παιδαγωγός.
Χριστίνα θεοδωρίδου-πρόεδρος ΗΠΑΡχω.
Νίκος Καμπανάκης-επιχειρηματίας.
Αντώνης Κλάδης-Πολιτικός μηχανικός.
Γιώργος Κοκοράκης-οικονομολόγος.
Αλεξάνδρα Κουμαντάνου-Ορθοδοντικός-Οδοντίατρος.

Ορέστης Παπαγεωργίου-Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ-Χημικός μηχανικός-Στέλεχος
μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας.
Μανώλης Παπαδάκης-Ιατρός.
Καλλιόπη Παπαρούπα-πρ. Διευθύντρια Υπουργείου Πολιτισμού.
Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος-Δικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα Δημοσίου
και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Share