Έρχεται το Φεστιβάλ Νεολαίας Αμαρουσίου 2023 “CONNECT MAROUSSI”

Ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω του Γραφείου Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού διοργανώνει το Φεστιβάλ  Νεολαίας Αμαρουσίου 2023, με τίτλο: “CONNECT MAROUSSI”, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου από τις 18:00 έως τις 23:00, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι.

Στόχος του Φεστιβάλ Νεολαίας είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων, η ενίσχυση της συμμετοχής τους στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων που τους αφορούν και η προώθηση της ιδιότητάς τους ως ενεργοί πολίτες.
Το Περιβάλλον, ο Εθελοντισμός, το Forum Νέων, η Πρόληψη, ο Αθλητισμός είναι διαδραστικές ενότητες που περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο Φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους νέους της πόλης για ευρεία συμμετοχή.
«Το Φεστιβάλ Νεολαίας στην πόλη μας, μας δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συμμετέχουμε σε πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και να ψυχαγωγηθούμε με το πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι ερμηνευτές. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.  Σας περιμένουμε!   

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Εντεταλμένη Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Φανή Λέκκα.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, το δικό τους δυναμικό «παρών» θα δώσουν οργανώσεις, ομάδες και φορείς της πόλης και της  ευρύτερης περιοχής, παρέχοντας την ευκαιρία στους παριστάμενους να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις τους, παράλληλα με τη συμμετοχή τους σε διαδραστικά δρώμενα, όπως  DIY Workshop με επαναχρησιμοποιημένα υφάσματα, κ.α.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι η συμμετοχή της εκρηκτικής και μιας από τις πιο επιτυχημένες popstars της χώρας Κατερίνας Στικούδη, που παρουσιάζει ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show, με εντυπωσιακά κουστούμια και χορογραφίες, πάνω σε γνωστές της και όχι μόνο viral επιτυχίες.
Επίσης, συμμετέχει ο εμπνευσμένος από τη δυτική R&B σκηνή, που συνδυάζει άψογα το τραγούδι, το χορό, αλλά και την υποκριτική Βασίλης Ηλιάδης.
Στο show του Βασίλη Ηλιάδη θα εμφανιστεί ως guest o MC και rapper Tyler Jacksonπου θα ερμηνεύσει γνωστές αγγλόφωνες επιτυχίες.

Ο Έλληνας DJ και παραγωγός nick zois και ο DJ  και γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ΠETROS TRIANTAFYLLOU στα DJ SET βάζουν την καλλιτεχνική τους σφραγίδα για μια μοναδική μουσική εμπειρία!    

Share