Άκυρη η μεταγραφή του Μάντζαρη στο Μαρούσι

Σε εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της περιφερειακής της γραμμής στρέφεται η μπασκετική ομάδα του Αμαρουσίου, μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Αντώνη Μάντζαρη.Το Μαρούσι πήγε να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με τον Αντώνη Μάντζαρη, ο οποίος αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών στην εκπληκτική πορεία του Περιστερίου και την επιστροφή της ομάδας στην Stoiximan.gr Basket League, και όλα έδειχναν πως ο έμπειρος γκαρντ θα ενίσχυε τον σύλλογο των βορείων προαστίων στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Άλλωστε, τη μεταγραφή είχε…βιαστεί να ανακοινώσει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες η μεταγραφή του Μάντζαρη στο Μαρούσι ακυρώθηκε, καθώς προέκυψε διαφωνία της τελευταίας στιγμής ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έτσι, ο Κώστας Κεραμιδάς, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με το Μαρούσι, καλείται να στρέψει την προσοχή του σε άλλους μεταγραφικούς στόχους, με σκοπό την ενίσχυση της περιφέρειας της ομάδας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.